Bully: Scholarship Edition - All Garden Gnomes Location (2024)

Bully: Scholarship Edition - All Garden Gnomes Location (1)

Lähetetty 08/24/2022

By eltorga

Ei kommentteja on Bully: Scholarship Edition – All Garden Gnomes Location

Bully: Scholarship Edition - All Garden Gnomes Location (2)

  • Otsikko: Bully: Scholarship Edition
  • Release Date: Lokakuu 21, 2008
  • Kehittäjä: Rockstar Games
  • Kustantaja: Rockstar Games

Tontut ovat keräilyesineitä, jotka rikkoutuvat koko Bullworth-kartalla ja näkyvät Bullyssa, Bully: Scholarship Editionissa ja Bully: Anniversary Editionissa. Sinut voidaan lähettää keräämään näitä tonttuja Minor Infractions -tehtävässä, jossa kun menet messuille ja astut lahjakauppaan, siellä on kääpiö, joka pyytää sinua rikkomaan ne.

Bullworthin kartta


Etsi ja tuhoa 25 puutarhatonttua kaikkialla pelimaailmassa avataksesi sen Gnome asu in Jimmyn vaatekaappi ja tonttu pokaali asuntolan huoneessa. Kun olet valmis Maantieteen luokka nro 5 Scholarship Editionissa avaat kartallasi olevat sijainnit.

Tontut 1-10

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⛶ Kuvakaappaus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ⓘ Kuvaus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀

Garden Gnome #1

Tämä Gnome löytyy nurmialueelta luoteeseen Harringtonin talo puitteissa Bullworth Akatemia koulun alue. Tämä on alue, jolta keräät koiran jätökset Halloween-tehtävien aikana luvussa 1.

Garden Gnome #2

Tämä tonttu löytyy Happy Volts Asylumin alueelta, joka sijaitsee Blue Skies Industrial Parkin eteläpuolella. Sinun pitäisi olla perehtynyt kentälle pääsyyn sen perusteella, kuinka monta tarinatehtävää sinun on päästävä tälle alueelle. Jos ei, niin matkusta turvapaikan puolella hiekkatietä pitkin ja kiipeä puuhun, jossa on oksa roikkuu turvapaikan alueelle. Sisään päästyään Gnome löytyy suuren patsaan juuresta etuovien edessä.

Garden Gnome #3

Tämä Gnome sijaitsee yhden talon takapihalla Blue Skies Industrial Parkin pohjoisosassa. Talo on itään tatuointisalongista. Sinun tulee hypätä aidan yli "Varo koiraa" -kyltin lähellä.

Garden Gnome #4

Blue Skies Industrial Parkin luoteiskulmassa on proomu täynnä likaa. Tämä näkyy kartalla pienenä ruskeana suorakulmiona. Tällä proomulla on Gnome, jonka voi tuhota vain ritsalla. Päästäksesi tähän paikkaan sinun on edettävä Blue Skies Industrial Parkin länsipuolella olevan laiturialueen läpi.

Garden Gnome #5

Tämä tonttu löytyy heti Bullworth Townin poliisiaseman sisäänkäynnin vasemmalta (pohjoiselta) puolelta. Poliisiasema sijaitsee kaupungintalon itäpuolella.

Garden Gnome #6

Happy Endingin vanhainkodista koilliseen on hiekkarata, joka vie sinut kirkkoon ja hautausmaalle. Kulje tätä polkua, kunnes saavutat portin, josta pääset hautausmaalle. Kävele hautausmaan läpi ja takana länsipuolella on seinä, jonka yli hyppäämällä pääset kirkon alueelle. Tämä Gnome sijaitsee sitten lähellä kirkon etuovea.

Garden Gnome #7

Tämä tonttu löytyy heti talon numero 11 etuoven oikealta (länteen) puolelta. Tämä on ensimmäinen talo vasemmalla, jonka ohitat kulkiessasi sillan yli Bullworth Townista Old Bullworth Valeen.

Garden Gnome #8

Jatka länteen kohdasta #3 tietä pitkin ja heti vasemman kadun jälkeen tulee talonumero 15. Tämä tonttu sijaitsee edessä olevan postilaatikon vieressä.

Garden Gnome #9

Jatka jälleen matkaa länteen tietä nro 8 ja osut T-risteykseen. Suoraan edessäsi on Happy Ending Retirement Home. Tämä tonttu sijaitsee maan sisällä rakennuksen sisäänkäynnin oikealla (pohjoispuolella).

Garden Gnome #10

Suoraan Happy Endingin vanhainkodista pohjoiseen on talo numero 21. Tämä tonttu sijaitsee etuportaiden itäpuolella lähellä puuta.

Tontut 11-25

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⛶ Kuvakaappaus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ⓘ Kuvaus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀

Garden Gnome #11

Onnellisen lopun vanhainkodin länteen tietä pitkin löydät talon, jossa voit tehdä ruohonleikkuutöitä. Kulje etuporttien läpi ja löydät tämän Gnomen vasemmalla lähellä betonilintukylpyä.

Garden Gnome #12

Tien toisella puolella numerosta 12 on toinen talo, jonka länsipuolella on pysäköintialue ja joka johtaa Old Bullworth Vale Gardeniin. Kulje tätä polkua, kunnes näet talon aidassa idässä paikan, jonka yli voit hypätä. Tämä tonttu löytyy sitten talon kuistilta.

Garden Gnome #13

Just lounaaseen Happy Ending Retirement Homesta on pohjoinen sisäänkäynti Old Bullworth Vale Gardeniin.

Garden Gnome #14

Sama kuin edellä

Garden Gnome # 15 & 16

Just lounaaseen Happy Ending Retirement Homesta on pohjoinen sisäänkäynti Old Bullworth Vale Gardeniin. Nämä kaksi tonttua sijaitsevat sisäänkäyntikyltin kummallakin puolella. Nämä kaksi tonttua sijaitsevat sisäänkäyntikyltin kummallakin puolella.

Garden Gnome #17

Autotallin vasemmalla puolella on portti, josta voit avata sen. Avaa portti ja suuntaa polkua taloon. Tämä on valmistelutalo, jossa munaat tärkeimpien tarinatehtävien aikana. Talon edessä on pieniä puurakenteita, joissa kasvaa kasveja. Tämä tonttu löytyy yhden näistä vierestä talon etuovesta vasemmalla (pohjoispuolella).

Garden Gnome #18

Hieman kauempana Gnome #17:stä pohjoiseen, ja silti saman kiinteistön sisällä on pieni polku, joka johtaa alas suurelle huvimajalle. Huvimajan oikealla (idässä) on tämä Gnome on puutarha.

Garden Gnome #19

Jatka suuntaa länteen tietä #9 ja #10 pitkin ja tie kääntyy etelään. Kun tie suoristuu, näet talon tien oikealla (itä) puolella. Hyppää aidan alaosan yli ja kyykistä päästäksesi puuristikon läpi. Löydät tämän tontun edessäsi puutarhassa.

Garden Gnome #20

Suoraan talon numero 32 pohjoispuolella ja tonttu nro 15 on talo numero 29. Voit avata etuportin. Mene sisään ja löydät tämän tontun etuoven oikealta puolelta.

Garden Gnome #21

Tien toisella puolella Gnome #16 (koilliseen) on toinen omaisuus, jossa on suuri kolmen auton autotalli. Tämä Gnome sijaitsee autotallin oikealla puolella.

Garden Gnome #22

Jatka matkaa etelään tietä numerosta 14, kunnes kohtaat pienen tien oikealla. Tämä tonttu sijaitsee talon numero 32 etuoven oikealla puolella.

Garden Gnome #23

Kaakkoon autotallista, josta löysit Gnome #18:n, ja koilliseen talosta numero 32 on toinen talo. Tämä Gnome sijaitsee talon länsipuolella nurmikolla.

Garden Gnome #24

Tämä Gnome sijaitsee Old Bullworth Vale Gardenin itäpuolella suoraan sisäänkäynnin vasemmalla puolella aidan vasemmalla puolella.

Garden Gnome #25

Tämä tonttu löytyy pieneltä ranta-alueelta suuren saaren eteläpuolella Old Bullworth valen eteläpuolella. Sinun täytyy uida sinne Old Bullworth Valen laiturilta / rannalta.

🏆 Palkitse

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Bully: Scholarship Edition opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut eltorga. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
OppaatTunnisteet:Bully: Scholarship Edition

Jätä vastaus

Bully: Scholarship Edition - All Garden Gnomes Location (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6004

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.